Raporte auditi

Titulli Shkarko
Vendim 212_2018 Per auditimet e ushtruara ne 4 subjekte_Bashkia Kamez, Rrogozhine, Prrenjas dhe Belsh Shkarko
Vendim Nr.25-2018 Shkarko