Bashkia Kamëz


Pasaporta e Bashkisë Kamëz

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Rindërtimi në Valias, dy vite pas tërmetit 2 pallate nga 21 të tillë kanë përfunduar dhe janë gati për dorëzim

Rindërtimi në Valias, dy vite pas tërmetit 2 pallate nga 21 të tillë kanë përfunduar dhe janë gati për dorëzim

Strehimi për kryefamiljaret dhe viktimat e dhunës, sfida kryesore në vendin tonë

Strehimi për kryefamiljaret dhe viktimat e dhunës, sfida kryesore në vendin tonë

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Kamza, pjesë e projektit të rindërtimit, bashkia ende nuk ka hartuar planin e detyruar Vendor për Zonën e re të Valiasit

Kamza, pjesë e projektit të rindërtimit, bashkia ende nuk ka hartuar planin e detyruar Vendor për Zonën e re të Valiasit

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

previous arrow
next arrow