Njësitë Administrative

Qarku Vlorë
Qëndra e Bashkisë Qyteti Himarë
Popullsia sipas Census 2011 5,738
Popullsia sipas Regjistrit Civil 27049
Sipërfaqja KM² 571.94

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Himarë Qyteti Himarë, Fshatrat; Pilur, Kudhës, Qeparo fshat, Qeparo Fushë, Vuno, Iliaz, Dhërmi, Gjilekë, Palasë
Lukovë Fshatrat; Lukovë, Borsh, Fterrë, Çorraj, Piqeras, Sasaj, Qazim Pali, Shënvasil, Nivicë
Horë – Vranisht Fshatrat; Vranisht, Kuç, Kuç Buronjë, Bolenë, Kallarat, Tërbaç