Anëtarët e Këshillit Bashkiak

 

NR Emër Atësia Mbiemër Gjinia Partia
1 ALEKSI VASIL TATO M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 FLORA SELIM ABEDINI F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 DHIMITER RIZA KAPAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 ELENA SHERIF MEMUSHAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 STEFAN SPIRO KOKEDHIMA M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 ZHAKLINA PIRO DHIMOJANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 PAJTIM QAMIL MICI M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 MARGARITA MANOL GJINI F Partia Socialiste e Shqipërisë
9 KRISTOFOR NDREKO LAPA M Partia Socialiste e Shqipërisë
10 MIRKA NIKOLLA GJICALI F Partia Socialiste e Shqipërisë
11 BIONKINA BIRCE METAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
12 MILTO LLUK NIKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
13 ETLEVA CERCIS HYSAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
14 ARTIONIL PANDELI SHIROKAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
15 MAKSI ILLO VLASHI M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
16 URANI SOKRAT MEHILLI M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
17 EDMOND NIKO MARKO M Partia Demokracia Sociale
18 THEMISTOKLI ALEKSANDRO PRIFTI M Partia Socialpunëtore Shqiptare
19 LANA STEFAN BALLA F Partia Socialpunëtore Shqiptare
20 RITVAN ZUHDI HAJDINI M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
21 KRISTO ANDREA ÇIPA M Partia Bindja Demokratike