Anëtarët e Këshillit Bashkiak

 

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 AGRON NUREDIN GECA M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 DRITA MIFTAR MESHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 GËZIM REXHEP KOKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 DALLENDYSHE MYFTAR METALIA F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 HAMDI ADEM MUHADRI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 JAH SALI DAUTI M Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet
7 BINAK AHMET PATARRIA M Partia e Gjelbër
8 SHKELZEN VEHBI MALAJ M Partia Kristian Demokrate
9 SHPEND SADRI SOKOLI M Partia e të Drejtave të Mohuara
10 HALIM ISMAIL DAUTI M Partia Unitetit Kombëtar
11 FIQIRI JAHIR MORINA M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
12 SHEFQET AHMET DAUTI M Partia Demokracia Sociale
13 HYDAJETE ISUF DUATI F Partia Demokracia Sociale
14 ILIR SELIM SELIM ÇELA M Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
15 BLERINA RAM ÇELA F Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
16 MIGENA AGRON MAZRREKU F Partia Aleanca Demokratike Shqiptare
17 ISUF VESEL SEFOLLI M Partia Aleanca Arbnore Kombëtare
18 GAZMEN ZENUN METALIA M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
19 ARBEN REXHEP GAXHA M Partia Ardhmëria Shqiptare
20 LINDITA MAGJUN GAXHA F Partia Ardhmëria Shqiptare
21 AVNI HALIM SOKOLI M Partia Demokracia e Re Europiane