Njësitë Administrative

Qarku Elbasan
Qëndra e Bashkisë Qyteti Gramsh
Popullsia sipas Census 2011 24,231
Popullsia sipas Regjistrit Civil 36,305
Sipërfaqja KM² 739.22

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Gramsh Qyteti Gramsh
Pishaj Fshatrat; Pishaj, Trashovicë, Shëmrizë, Ostenth, Gurrëz, Cerunjë, Çekin, Qerret, Koçaj, Vinë, Fshat-Gramsh, Drizë, Cingar i Sipërm, Cingar i Poshtëm, Galigat, Kotorr, Gjergjovinë, Strorë, Liras, Tervol
Kodovjat Fshatrat; Kodovjat, Bratilë, Bulçar, Kishtë, Kokel, Posnovisht, Shelcan, Bersnik i Poshtëm, Bërsnik Sipërm, Mashan, Broshtan, Zamshe
Kukur Fshatrat; Kukur, Grazhdan, Gribë, Kalaj, Mukaj, Rashtan, Rmath, Snosëm, Sojnik
Kushovë Fshatrat; Kushovë, Bregas, Gjeraqinë, Dumberas, Bërsnik, Ulovë, Sotirë, Kerpicë
Lenie Fshatrat; Lenie, Bicaj, Grabovë e Poshtme, Grabovë e Sipërme, Kurate, Valth
Poroçan Fshatrat; Poroçan, Lleshan, Gjerë, Kabash, Holtas
Skënderbegas Fshatrat; Skënderbegas, Bletëz, Ermenj, Fushëz, Harunas, Kotkë, Kullollas, Lemnushë, Nartë, Siman, Sëmbërdhenj, Vidhan, Zenelas
Sult Fshatrat; Sult, Mazrek, Dushk, Kukuçovë, Kutërqar, Kodër Zgjupe, Zgjup Fushë, Dufshan, Grekan
Tunjë Fshatrat; Tunjë, Duzh, Irmanj, Jançe Qëndër, Jançe Mal, Katërlis, Lubinjë, Oban, Prrenjas, Plepas, Saraselë, Tunjë e Re