Auditime

Titulli Shkarko
Raporti përfundimtar i auditimit financiar dhe përputhshmërisë-Bashkia Gramsh, 2022 Shkarko
Vendim rregullueshmerie-Bashkia Gramsh Shkarko
Raport Perfundimtar Shkarko
Vendimi Bashkia Gramsh Shkarko