Njësitë Administrative

Qarku Gjirokastër
Qëndra e Bashkisë Qyteti Gjirokastër
Popullsia sipas Census 2011 25,301
Popullsia sipas Regjistrit Civil 52,054
Sipërfaqja KM² 469.25

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Gjirokastër Qyteti Gjirokastër
Cepo Fshatrat; Fushëbardhë, Zhulat, Taroninë, Mashkullorë, Palokastër, Çepun, Kodër, Plesat, Kardhiq, Prongji, Humelicë
Lazarat Fshatrat; Lazarat, Kordhoce
Picar Fshatrat; Picar, Shtëpëz, Kolonjë, Golem, Kaparjel
Lunxhëri Fshatrat; Qesorat, Dhoksat, Këllëz, Mingul, Nokovë, Erind, Gjat, Kakoz, Karjan, Valare
Odrie Fshatrat; Andon Poçi, Hundëkuq, Tërbuq, Labovë e Madhe, Labovë e Vogël
Antigonë Fshatrat; Asim Zeneli, Arshi Lengo, Krinë, Tranoshisht, Saraqinisht