Raporte auditi

Titulli Shkarko
Raporti Performancës Bashkia Finiq 2019 Shkarko
Vendim rregullueshmerie Bashkia Finiq Shkarko
Raport rregullueshmerie Bashkia Finiq Shkarko
Vendim nr. 155, datë 09/11/2017 Për auditimin e ushtruar në bashkinë Finiq dhe 5-ish komunat Finiq, Mesopotam, Aliko, Livadhja dhe Dhivër “Mbi auditimin e ligjshmërisë dhe rregullshmërisë financiare”. Shkarko