Bashkia Fier


Pasaporta e Bashkisë Fier

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Mungesa e shërbimeve po shpopullon fshatrat e Fierit

Mungesa e shërbimeve po shpopullon fshatrat e Fierit

Masakër mjedisore me mbetjet urbane në fshatrat e Fierit, plehrat nuk hiqen për ditë të tëra

Masakër mjedisore me mbetjet urbane në fshatrat e Fierit, plehrat nuk hiqen për ditë të tëra

Gjanica ndryshon vetëm fasadën, ndotja vazhdon të “qelbë” Fierin

Gjanica ndryshon vetëm fasadën, ndotja vazhdon të “qelbë” Fierin

Vëzhgim/ Udhëtim në 5 fshatra të Fierit; në 30 vjet tranzicion ende pa ujë e rrugë

Vëzhgim/ Udhëtim në 5 fshatra të Fierit; në 30 vjet tranzicion ende pa ujë e rrugë

Neglizhenca institucionale lë në harresë nënën me tre fëmijë të sëmurë

Neglizhenca institucionale lë në harresë nënën me tre fëmijë të sëmurë

previous arrow
next arrow