Njësitë Administrative

Qarku Elbasan
Qëndra e Bashkisë Qyteti Elbasan
Popullsia sipas Census 2011 141,714
Popullsia sipas Regjistrit Civil 205,892
Sipërfaqja KM² 872.03

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Elbasan Qyteti Elbasan
Labinot-Fushë Fshatrat; Labinot-Fushë, Godolesh, Griqan i Sipërm, Griqan i Poshtem, Xibrakë, Mengel
Labinot-Mal Fshatrat; Labinot-Mal, Guri Zi, Sericë, Lamollë, Benë, Lugaxhi, Qafë, Qerret, Shmil, Dritas
Gjinar Fshatrat; Gjinar, Lleshan, Valesh, Pashtresh, Derstilë, Lukan, Sterstan, Xibresh, Maskarth, Kaferr, Pobrat
Shushicë Fshatrat; Shushicë, Shelcan, Mlizë, Hajdaran, Fush-Bull, Vasjan, Polis i Vogël, Polis Vale, Vreshtaj
Gjergjan Fshatrat; Gjergjan, Bujaras, Gjonmë, Kështjellë, Kodër Bujaras, Muriqan, Thanë
Funar Fshatrat; Branesh, Bixëlle, Prec e Sipërme, Cerujë, Korrë, Mollagjesh, Krrabë e Vogël, Prec e Poshtme, Stafaj
Shirgjan Fshatrat; Shirgjan, Bathes, Bujqës, Jagodinë, Kuqan, Kryezjarr, Mjekës
Tregan Fshatrat; Tregan, Blerimas, Bizhdan, Cikallesh, Gurisht, Kacivel, Kyçyk, Muçan, Shinavlash, Shilbater, Trepsenisht, Tudan
Gracen Fshatrat; Gracen, Plangaricë, Tërbaç, Bodin, Shingjin, Gjorm, Pajengë, Mamel, Dopaj
Bradashesh Fshatrat; Bradashesh, Balëz Lart, Balëz Poshtë, Kusarth, Kozan, Karakullak, Letan, Rrilë, Shtemaj, Ulën, Katund i Ri, Fikas, Petresh, Shëmhill, Shijon, Reçan, Gurabardh
Zavalinë Fshatrat; Zavalinë, Seltë, Kamiçan, Joronishtë, Nezhan, Burrishtë
Papër Fshatrat; Papër, Broshkë, Murras, Valas, Vidhas, Pajun, Bizhutë, Papër-Sallak, Vidhas-Hasgjel, Lugaj, Jatesh, Balldre, Ullishtaj