Dritare Vendore

Vështirësia për të gjetur punëtorë, bizneset e qarkut Elbasan në prag mbylljeje

Vështirësia për të gjetur punëtorë, bizneset e qarkut Elbasan në prag mbylljeje

Thahet liqeni i Treganit, shkak mungesa e reshjeve dhe keqmenaxhimi

Thahet liqeni i Treganit, shkak mungesa e reshjeve dhe keqmenaxhimi

Matësat e ndotjes në Elbasan jashtë funksionit, qytetarët e shqetësuar për nivelin e ndotjes

Matësat e ndotjes në Elbasan jashtë funksionit, qytetarët e shqetësuar për nivelin e ndotjes

Elbasani me “11 fshatra turistikë”, mori investime vetëm për 1 fshat

Elbasani me “11 fshatra turistikë”, mori investime vetëm për 1 fshat

Tirana nuk i shpëton zhurmës dhe kaosit, raportet “fundosin” kryeqytetin

Tirana nuk i shpëton zhurmës dhe kaosit, raportet “fundosin” kryeqytetin

previous arrow
next arrow