Bashkia Durrës


Pasaporta e Bashkisë Durrës

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


1.8 miliardë lekë për veshjen e Velierës në kohë krize ekonomike për vendin

1.8 miliardë lekë për veshjen e Velierës në kohë krize ekonomike për vendin

Hapësirat për parqe mungojnë në Durrës, bashkia s’ka asnjëplan për investime

Hapësirat për parqe mungojnë në Durrës, bashkia s’ka asnjëplan për investime

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Familjet e përmbytura në Shkodër me sytë nga qielli, asnjë dëmshpërblim për dëmet

Familjet e përmbytura në Shkodër me sytë nga qielli, asnjë dëmshpërblim për dëmet

Durrësi harron tërmetin dhe pandeminë, rikthehet turizmi

Durrësi harron tërmetin dhe pandeminë, rikthehet turizmi

previous arrow
next arrow