Anëtarët e Këshillit Bashkiak

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 MINA TRIFON BITI F Partia Socialiste e Shqipërisë
2 ANA MIHAL NAKO F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 JULJAN SAMI VRAPI M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 ELDA DHIMITRAQ SINANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 BLEDAR STAVRI NDONI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 VALBONA TAFIL KAJA F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 YLLI VANGJEL DHIMA M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 ELVIRA NIKOLL KOÇI F Partia Socialiste e Shqipërisë
9 SHPËTIM MEHMET SHESHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
10 ALKETA VASIL ÇANAKU F Partia Socialiste e Shqipërisë
11 GANI OSMAN BALLIU M Partia Socialiste e Shqipërisë
12 NERTILA LLAZAR KINA F Partia Socialiste e Shqipërisë
13 BLERIM RAP DAVIDHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
14 NAVIOLA SOKRAT XHARO F Partia Socialiste e Shqipërisë
15 NIKOLL THOMA DOSARI M Partia Socialiste e Shqipërisë
16 MARSELA MUSTAFA LALOSHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
17 QAMIL FIQERI MALO M Partia Socialiste e Shqipërisë
18 ROZA SULEJMAN TROSHKU F Partia Socialiste e Shqipërisë
19 LANDI STAVËR VELIU M Partia Socialiste e Shqipërisë
20 SILVANA DILAVER GJURA F Partia Socialiste e Shqipërisë
21 ARBËR KUJTIM RRUSHO M Partia Socialiste e Shqipërisë
22 MARISA ALFRED PRENDI F Partia Socialiste e Shqipërisë
23 JAKUP RAMADAN MALIQI M Partia Socialiste e Shqipërisë
24 OLTJANA YLLI SULA F Partia Socialiste e Shqipërisë
25 INDRIT XHAFERR ZGJANA M Partia Socialiste e Shqipërisë
26 BEHIJE AGIM HASKASA M Partia Socialiste e Shqipërisë
27 PETRIT SHEFQET GANOLLI M Partia Unitetit Kombëtar
28 SEIT BRAHIM KAJO M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
29 ARMAND LAZI MAKA M Partia Socialiste e Moderuar
30 VEIS JONUS DERVISHI M Partia Demokracia Sociale
31 VANGJELIE HALI KRUTI F Partia Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane