Buxhetet 2016-2020

Buxheti per vitin Titulli Shkarko
2018 vendim-buxheti Shkarko
2018 Projektbuxheti-2018 Shkarko
2017 VENDIM-I-KESHILLIT-BASHKIAK-DIVJAKE-NR.89-DATE-26.12.2017 (1) Shkarko
2017 ANALIZA-2016-DHE-PLAN-BUXHETI-2017-2018-2019 Shkarko
2016 Plan-Buxheti-2016 Shkarko
2016 Keshilli-Bashkiak-Divjake-Vendimi-nr410 Shkarko
2016 Buxheti vjetor 2016 Shkarko