Anëtarët e Këshillit Bashkiak

NR Emër Atësia Mbiemër Gjinia Partia
1 ARJAN THEMI CEPELE F Partia Socialiste e Shqipërisë
2 HAXHIRE QANI HOXHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 HYSEN MUHARREM HOXHA M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 VALBONA TOLI MATA F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 ARJAN KRISTAQ GJATA M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 ANILA DHIMO SHAHINI F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 FATLLI QERIM ADILAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 KRISTJANA KOZMA KUMARAKU F Partia Socialiste e Shqipërisë
9 SALION MYFTAR HOXHA M Partia Socialiste e Shqipërisë
10 ERISELDA SOKRAT SAKAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
11 LORENC ENVER PLAKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
12 OLGERTA LLUKAN DOKAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
13 GENTIAN FATMIR TOSKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
14 TEUTA NEIM GOGA F Partia Socialiste e Shqipërisë
15 AGIM TOFIK BEGA M Partia Socialiste e Shqipërisë
16 DORIAN SELMAN DOMI F Partia e Gjelbër
17 VIKTOR FUAT XHEMALAJ M Partia Uniteti Kombetar
18 JULIANA HAJRI MALAJ F Partia Uniteti Kombetar
19 RAZIJE YMER BAHO M Partia Socialdemokrate E Shqiperise
20 ADRIAN PELLUMB GURAJ M Partia Demokracia Sociale
21 MIRANDA KOLI KONDAKÇIU F Partia Aleanca Per Demokraci Dhe Solidaritet