Dritare Vendore

Familjet e dëmtuara nga tërmeti në Bashkinë Ura Vajgurore “DIMAL” më shumë se tre vite në çadër

Familjet e dëmtuara nga tërmeti në Bashkinë Ura Vajgurore “DIMAL” më shumë se tre vite në çadër

Ura Vajgurore, bashkia që kërkon shpëtimin te një emër i lashtë

Ura Vajgurore, bashkia që kërkon shpëtimin te një emër i lashtë

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

previous arrow
next arrow