Dritare Vendore

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Maqellara, dikur “hambari” i Dibrës, sot qindra hektarë tokë lihen djerr

Maqellara, dikur “hambari” i Dibrës, sot qindra hektarë tokë lihen djerr

Shtegu i pashpresë i Luginës së Shërimit

Shtegu i pashpresë i Luginës së Shërimit

Peshkopi/ Tymi i plehrave mbulon qytetin, zjarri në landfill, edhe pse ruhet me roje

Peshkopi/ Tymi i plehrave mbulon qytetin, zjarri në landfill, edhe pse ruhet me roje

Grama e Dibrës, mes bukurisë përrallore dhe mungesës së rrugës

Grama e Dibrës, mes bukurisë përrallore dhe mungesës së rrugës

previous arrow
next arrow