Dritare Vendore

Në prag të sezonit turistik, nisin punimet për rrugën e ‘Syrit të Kaltër’, operatorët: Do ulë numrin e turistëve

Në prag të sezonit turistik, nisin punimet për rrugën e ‘Syrit të Kaltër’, operatorët: Do ulë numrin e turistëve

Çezma e Bistricës ndotet nga mbetjet e kalimtarëve

Çezma e Bistricës ndotet nga mbetjet e kalimtarëve

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

previous arrow
next arrow