Anëtarët e Këshillit Bashkiak

NR Emër Atësia Mbiemër Gjinia Partia
1 GAZMEND SELMAN KENGA M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 VALBONA AZEM JANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 RAMI SHEFQET LAMI M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 BRUNILDA HAJDAR VELIA F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 ERNOLD BASHKIM ÇUPI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 ARTUR RAMIZ ALIA M Partia Socialiste e Shqipërisë
7 GEZIM MEHMET XHAFA M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 PETRIT HAZIZ CARA M Partia e Gjelbër
9 LULZIM REXHEP KURTI M Partia Kristian Demokrate
10 ABAS TUSH MERA M Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
11 ALEKS MUFIT SINANI M Partia Unitetit Kombëtar
12 MIRUSHE BAJRAM GUZJA F Partia Unitetit Kombëtar
13 GEZIM ZENEL SALA M Partia Demokracia Sociale
14 KLODIAN FLAMUR JELLA M Partia Socialpunëtore Shqiptare
15 PRANVERA ZEF SULKU F Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
16 ARBEN FIQIRI ÇUPI M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
17 DORINA ALI LAÇI F Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
18 LULZIM RASIM VIÇISHTA M Partia G99
19 KLODIAN DYLBIN RECI M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
20 MUNIR HAMIT SINANI M Partia Ardhmëria Shqiptare
21 BEHAR BEQIR CANI M Partia Komuniste e Shqipërisë