Bashkia Bulqizë


Pasaporta e Bashkisë Bulqize

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore
Premtime Elektorale


Zerqani, fshati që duhej të ishte turistik, por që po braktiset çdo ditë

Zerqani, fshati që duhej të ishte turistik, por që po braktiset çdo ditë

Nxënësit në Bulqizë, mësim mes dasmave dhe ceremonive mortore

Nxënësit në Bulqizë, mësim mes dasmave dhe ceremonive mortore

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

previous arrow
next arrow