Buxhetet 2016-2020

Buxheti per vitin Titulli Shkarko
PBA 2020-2022 PBA 2020-2022 Shkarko
2020 Buxheti vjetor 2020 Shkarko
2018 Vendim buxheti 2018 Shkarko
2018 Projekt buxheti 2018 Shkarko
2017 Analiza 2016 dhe plan buxheti 2017-2018-2019 Shkarko
2016 Plan Buxheti 2016 Shkarko