Bashkia Berat


Pasaporta e Bashkisë Berat

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


U ndërtua e re në stilin e së vjetrës, bashkia lë pa orë kullën simbol të sahatit në Berat

U ndërtua e re në stilin e së vjetrës, bashkia lë pa orë kullën simbol të sahatit në Berat

Nëntoka në Berat sjell të tjera surpriza, del në dritë zbulimi arkeologjik i shekullit të 18 në lagjen “Goricë” 

Nëntoka në Berat sjell të tjera surpriza, del në dritë zbulimi arkeologjik i shekullit të 18 në lagjen “Goricë” 

Mungesa e argjinaturës në Osum po zhduk tokat bujqësore

Mungesa e argjinaturës në Osum po zhduk tokat bujqësore

“Ti ruajmë sa nuk është vonë”: Banorët e Beratit kërkojnë më shumë vëmendje për rrugicat e kalldrëmta, vlerën e trashëguar prej shekujsh

“Ti ruajmë sa nuk është vonë”: Banorët e Beratit kërkojnë më shumë vëmendje për rrugicat e kalldrëmta, vlerën e trashëguar prej shekujsh

Lagja Kodra e Sulmit ne Berat, kthehet në kosh mbetjesh, banorët apelojnë për ndihmë

Lagja Kodra e Sulmit ne Berat, kthehet në kosh mbetjesh, banorët apelojnë për ndihmë

previous arrow
next arrow