Raporte Auditi

Titulli Shkarko
Vendim 212_2018 Per auditimet e ushtruara ne 4 subjekte_Bashkia Kamez, Rrogozhine, Prrenjas dhe Belsh Shkarko
Raport perfundimtar Shkarko
Vendim nr. 42-2018 Shkarko
Mbi auditimin e ushtruar në bashkinë Belsh Shkarko