Video/Foto

8 prilli, romët mes izolimit dhe mbijetesës

8 prill 2020/ Brejdon Xhavara/ Porta Vendore

8 prilli, Dita Ndërkombëtare e Romëve e ka gjetur këtë komunitet mes vuajtjeve të shumta, pasi gjendja e tyre ekonomike është vështirësuar me masat e marra nga qeveria shqiptare për parandalimin e përhapjes së Covid 19. Porta Vendore sjell këto foto të kryera në Tiranë , Fier, Elbasan, Pogradec e Shkodër.