Video/Foto

Lezhë, policia bën një “sy qorr” për qytetarin e shtrirë në mes të rrugës

2 prill 2020/ Gjergj Figuri/ Porta Vendore/ Lezhë

Lezhë, ora shënon 13:30 minuta. Një qytetar është i shtrirë në mes të trotuarit mbi urën hyrëse të qytetit, por makinat e policisë “nuk e shohin” dhe nuk ndalojnë?!