Video/Foto

Erozioni bën “kërdinë” në plazhin e Semanit

10 nëntor 2019/ Mariglen Bita/ Porta Vendore/ Fier

U bënë vite tashmë që peizazhi në plazhin e Semanit po ndryshon vazhdimisht. Në luftën e përhershme midis detit dhe tokës duket se ky i fundit ka arritur që të marrë disa fitore duke përparuar ndjeshëm në drejtim të bregut. Shenjat e erozionit në vijën bregdetare të plazhit të Semanit janë të dukshme, e duke ndryshuar njëherë e përgjithmonë vijën bregdetare. Për një fenomen të tillë natyror fotografitë flasin më shumë se fjalët, duke dhënë një pamje më të qartë të efekteve që erozioni ka sjellë në vijën bregdetare.

Rreth autorit:
Mariglen Bita është gazetar në qytetin e Fierit.