Ngjarje/Personazhe

Ilirjani, nismëtar i një ndryshimi pozitiv në komunitetin e tij…

22 tetor 2019/ Fation Kupi/Lëvizja Rinore Egjyptiane & Rome/ Elbasan

Ilirjan Berati është shembulli i ndërmjetësimit të komunitetit dhe Bashkisë Elbasan. Falë organizimit të tij banorët e lagjeve “5 maj” dhe “11 nëntori” kërkuan ndriçim në lagjet e tyre, pasi ata kishin 5 vite që ishin në terr. 2 muaj pas kërkesës së banorëve të këtyre dy lagjeve, Bashkia Elbasan bëri të mundur ndriçimin e rrugëve. Ilirjani inkurajon edhe banorë të tjerë që për problemet e tyre ti drejtohen institucioneve duke insistuar që problemi i tyre të marrë zgjidhje.

https://m.facebook.com/1468693893397918/posts/2429378303996134/