Video/Foto

Pogradeci, qyteti i katër stinëve

23 qershor 2019/ Artin Halili/ Porta Vendore/ Pogradec

Pogradeci vijon të mbetet një mrekulli e natyrës, sado që qytete të tjera mundohen ta ‘sfidojnë’, duke realizuar më shumë investime, apo duke rritur kapacitetet e shërbimit. Çdo stinë është përrallore në këtë qytet, por më e veçanta mbetet pranvera. Dielli, edhe pse i ftohtë, shkëlqen, dallgët e liqenit dhe zhurma e tyre janë melodia më e bukur që do të lëshonte një instrument muzikor.

Rreth autorit:
Artin Halili është gazetar në Tv Sot 7, në qytetin e Pogradecit.