Video/Foto

Qyteti i Unescos “jeton” në çdo stinë

4 maj 2019/ Elisa Gjerani/ Porta Vendore/ Gjirokastër

Gjirokastra është një nga qytetet më të bukura, që frekuentohet çdo vit nga qindra turistë vendas e të huaj. Në këtë kolazh fotosh, ne japim disa fragmente të një dite në qytetin e gurtë, mes hijeshisë së qytetit, nënave që ndjekin traditën e vjetër të pastrimit të rrugicës, turistëve të shumtë, madhështisë së qytetit, rrugës së re të pazarit të famshëm dhe restaurimeve të shtëpive muze.

previous arrow
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (1)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (2)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (3)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (4)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (5)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (6)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (7)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (8)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52 (9)
WhatsApp Image 2019-04-13 at 21.07.52
next arrow