Video/Foto

Mungon uji i pijshëm në Urakë të Matit, banorët mbushin me mushka

14 Prill  2019/ Dritan Kurti/ Porta Vendore/ Mat

Mungesa e një rrjeti furnizimi me ujë të pijshëm i detyron qindra banorë të fshatit Urakë në Njësinë Administrative Rukaj të Bashkisë Mat, ta sigurojnë ujin për të pirë në burime natyrale. Më pas ata përdorin kafshët për të bërë të mundur transportin e ujit në banesat e tyre.

Rreth autorit:
Dritan Kurti, ka studiuar Gazetari dhe Komunikim, prej dhjetë vitesh është i angazhuar dhe punon në median lokale e kombëtare për Qarkun Dibër.