Video/Foto

Tregu i fruta-perimeve në rrugë, shitje para kontejnerëve të plehrave

10 shkurt 2019/ Erjola Azizolli/ Porta Vendore/ Ura Vajgurore

Tregu i fruta-perimeve, por dhe i produkteve të qumështit e peshkut zhvillohet në mes të rrugës në Bashkinë e Urës-Vajgurore, një problem i madh dhe i njëjtë për të gjitha bashkitë e Qarkut të Beratit. Por, në Bashkinë e Urës-Vajgurore shitet afër kontejnerëve të plehrave. Përpara dy koshave të mëdhenj të plehrave, në qendër të qytetit, pak metra larg institucionit të bashkisë, tregtarët shesin dhe konsumatorët blejnë produktet e tyre të përditshme, aty ku hidhen qeset me plehrave.

Rreth autorit:
Erjola Azizolli është gazetare në qytetin e Beratit.