Video/Foto

Banorët braktisin fshatin Lin

14 janar 2019/ Porta Vendore/ Pogradec

Viteve të fundit, Fshati Lin në Pogradecka filluar të popullohet nga turistë vendas e të huaj. Por gjatë periudhës së dimrit ,fshati duket si i përgjumur, dhe shumë shtëpi janë të braktisura.