Video/Foto

Rruga Berisha, në mëshirë të fatit

6 Janar 2019/ Arben Vata/ Porta Vendore/ Kamëz

Rruga “Berisha” në Kamëz, , në krah të Nënë Terezës dhe Ismail Qemalit, i rrethuar me mbeturina dhe rrëzuar nga koha.

Rreth autorit:
Arben Vata është gazetar në qytetin e Kukësit.