Video/Foto

Pylli i Vilunit i mbushur me inerte

30 tetor 2018/Porta Vendore/ Shkodër

Pylli i Vilunit në Velipojë i mbushur nga mbetjet urbane dhe inerte ndertimesh. Shenjat e lëna nga turistët në verën që lamë pas, kanë lënë gjurmë në këtë zonë turistike.