Video/Foto

Peshkopi, drutë e zjarrit pushtojnë hapësirat publike

27 Tetor 2018/ Dritan Kurti/ Porta Vendore/ Peshkopi

Drutë e zjarrit, janë vendosur për tharje në trotuare, asfalt dhe oborre pallatesh. Të moshuarit nuk kanë vend ku të qëndrojnë dhe fëmijët ku të luajnë! Nevoja për ngrohje në qytetin verilindor  bën që kjo situatë të përsëritet çdo vit në stinën e vjeshtës dhe të dimrit!

Rreth autorit:
Dritan Kurti është gazetar në Burrel.