Ngjarje/Personazhe

Derdhja ujërave të zeza përgjatë shëtitores “Taulantia” dhe plazhit të Currilave

29 shtator 2018/ Geri Emiri/ Bohem.al/ Durrës

Reportazhi në fjalë tregon me prova dhe pamje filmike katastrofën ekologjike që po ndodh në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit të Durrësit.