Ndodhi

Dritë-hijet e Alkisës, për shkak të shikimit rrezikon të mbetet pa shkollë

18 shtator 2018/ InFormim.al/Librazhd

Megjithëse viti shkollor ka nisur dje, ka ende fëmijë si Alkisa që për shkak të kushteve të vështira ekonomike, nuk kanë mundur dot të përgatisin fëmijët për këtë vit të ri shkollor. Historia e vajzës 9 vjeçare e cila ka vështirësi me shikimin, dhe për këtë shkak nuk mund të shkojë dot në shkollë, për të vazhduar klasën e tretë. Familja e saj nuk ka mundësi të blejë syzet, të cilat kushtojnë 27 mijë lekë të reja.

Unë kam shumë dëshirë të shkoj në shkollë por nuk shikoj dot , kam nevojë për syze…mami edhe babi nuk e kanë mundësin… Vajza rrezikon te humbase shikimin si dhe te mbetet pa arsim ne prag fillimi viti shkollor…

Unë kam shumë dëshirë të shkoj në shkollë por nuk shikoj dot , kam nevojë për syze…mami edhe babi nuk e kanë mundësin… Vajza rrezikon te humbase shikimin si dhe te mbetet pa arsim ne prag fillimi viti shkollor…

Geplaatst door InFormim.al op Zondag 16 september 2018