Investigime

“Udhëtim në zbrazëti”

 8 shtator 2018/Artan Rama/ Elementiipestë.al

Kudo nëpër atdhe, rrëshkitjet, shembjet dhe erozioni ekstrem po eliminojnë mijëra ton tokë. Liqenet po mbushen. Lumenjtë po ndoten. Po zhduken brigje, ishuj, histori. Fermerët po varfërohen, ndërsa toka po rrënohet me ritme alarmante. Largimi i dheut është i përhershëm dhe pasojat, të pazëvendësueshme!
Elementi i pestë dokumentoi këtë tragjedi kombëtare përmes episodit të gjashtë, me titull: “Udhëtim në zbrazëti!