Video/Foto

Vijon aksioni i Bashkisë ndaj shitësve ambulantë

31 gusht 2018/ Elisa Gjerani/ Porta Vendore/ Tiranë

Prej disa muajsh Bashkia Tiranë ka filluar aksionin  për gjobitjen dhe dëbimin e shitësve ambulantë nga rrugët e qytetit.
Por këtë radhë forcat e policisë bashkiake janë “ derdhur” edhe nëpër rrugicat e Tiranës në kërkim të shitësve ambulantë, ku përveç gjobës kërkojnë edhe largimin e tyre.