Investigime

Na ishte një herë Shqipëria e egër

8 korrik 2018/Artan Rama/Elementiipestë.al/

Një hulumtim i pazakontë, në brendësi të pyllit për të zbuluar të vërtetën që fshihet pas Moratoriumit të Gjuetisë! Një dokumentar tronditës që tregon se si po pakësohen shpendët dhe kafshët e egra!