Video/Foto

Shtëpitë e qytetit të Korçës në degradim

1 qershor 2018/ Mjaft.org/ Korçë

Studentët nga qyteti i Korçës na sjellin në vëmendje problemin e shkatërrimit të shtëpive karakteristike Korçare, të cilat po bëhen burim aksidentesh dhe vendstrehim i personave që konsumojnë lëndë narkotike.