Ngjarje/Personazhe

Shën Gjergji, një histori suksesi

18 prill 2018/Pozitivi.org/Tiranë

Nga lojërat e nxënësve në terrene të papërshtatshme, në ndërtimin e 3 fushave sportive nga Bashkia e Tiranës.
Shën Gjergji “lëvizi” për sportin dhe kulturën.

Shen Gjergji

Shën Gjergji, një histori suksesi. Nga lojërat e nxënësve në terrene të papërshtatshme, në ndërtimin e 3 fushave sportive nga Bashkia e Tiranës. Shën Gjerjgi "lëvizi" për sportin dhe kulturën

Posted by Qendra Media dhe Ceshtjet Shoqerore on Tuesday, April 17, 2018