Ngjarje/Personazhe

Aktivisti i fëmijëve të Kamzës

17 dhjetor 2017/ Nyje.al/ Kamëz

Ervis Biba, 20 vjeç me origjinë nga Dibra jeton prej 15 vitesh në Bathore. Që në moshën 16 vjeçare është angazhuar vullnetarisht me qendrën “Ditë e Re” dhe sot është një nga aktivistët e saj më të mirë që merret më fëmijët e qytetit të Kamzës.